GG Etiket ve Barkod Sanayi

Haberler

BARKOD VE ETİKETTE GG ETİKET KALİTESİ 14 Nisan 2016
Barkod ve etiket otomasyonu alanlarında faaliyet göstermekte olan ve Güngören’de hizmet vermekte olan GG Etiket hizmet alanında oldukça genişleyerek müşterilerine uygun kampanyalar çerçevesi içerisinde hizmet vermektedir. Bu sektörde ki deneyimleri ve profesyonel anlamda çalışma durumları eski zamanlardan bugüne başarılarını sürdüren isimler tarafından 2003 yılında kurulmuş olan GG Etiket, Barkod Yazıcılar, Ürün ve Barkod Etiketleri, Termal Transfer Ribon ve Yıkama Talimatları sistemleri üzerinde faaliyet göstermektedir.

Tam anlamıyla müşteri odaklı ve aynı zamanda yerinde hizmet felsefesi prensibi ile çalışmakta olan GG Etiket siz müşterilerine kaliteli bir hizmet vermek için ürünlerini denemenizi tavsiye etmektedir. Barkodlu Otomasyon ürünlerinde öncü gelen markaların rekabetçi piyasa fiyatları ile birlikte firmaların kullanılması için sunulmasını sağlayan GG Etiket, Barkod Yazıcılar, Ürün ve Barkod Etiketleri, Termal Transfer Ribon ve Yıkama Talimatları stoklarını hızlı ve güvenilir bir şekilde teslim etmektedir. İstanbul’un önde gelen en iyi ve en kaliteli Barkod Otomasyon ürünlerine sahip GG Etiket siz müşterilerimize hizmet vermek için çalışıyor ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyordur.

GG Etiket, sektöründe en iyi referanslarına sahip yazılım ve benzeri firmaları ile iş ortağı konumundadır. Aynı zamanda GG Etiket, yazılım ve birçok firmalar ile sağladığı iş birliklerine dayanarak özel anahtar teslimleri sunmaktadır. 
Türkiye’nin neredeyse geneline yayılmış olan birçok bilişim firmaları Barkod ve Etiket Otomasyon ürünlerini GG Etiket’den elde etmektedirler. Barkod Ve Etiket konularında kendini geliştiren ve alanında büyümekte olan GG Etiket yöneticileri ve aynı zamanda çalışanları, çeşitli alanlarda faaliyet göstermekte olan bilişim firmalarına Barkod ve Etiket Ürünleri konusunda ve çözüm önerileri sunarak, GG Etiket ile çalışmak isteyen firmaları projelerde doğru ve güvenilir bir şekilde yönlendirmektedir. GG Etiket ile Barkod ve Etiket ile ilgili her konuda iletişime geçebilir, hem ürünler hakkında detaylı bilgi alıp hem de güvenilir destek sağlayacak çalışanlarımızdan konular hakkında destek alabilirsiniz.

Bu haber 1686 kez görüntülendi.