GG Etiket ve Barkod Sanayi

Haberler

ARGOX BARKOD YAZICILAR 18 Mart 2016
Argox barkod yazıcılar piyasada fiyat bakımında en uygun yazıcı modeli olarak bilinmektedir ve günümüzde en çok tercih edilen yazıcı modellerindendir. Hem Bu yazıcılar hem üretici firmaya hemde tüketici firmaya kolaylık sağlamaktadır. Argox barkod yazıcılar tarafından etiketler kolayca düzenlenmektedir. Bu özelliği ile bu yazıcılar artık kendi tasarımlarını oluşturabilmektedirler. 
Argox barkod yazıcısının 20’den fazla modeli bulunmaktadır. En çok tercih edilen modeller; Argox OS-214 Plus, Argox A-200 ve Argox X-2000V Barkod Yazıcılardır. Bu cihazlar ile birçok sektör ve kullanıcılar için farklı özelliklerde ürünleri sunmaktadır. Fiyatı nedeniyle oldukça tercih edilen Argox barkod yazıcılar kısa süreli çözümler için uygun niteliktedir. 




Argox Barkod Yazıcının Kurulumu :


* Barkod yazıcının ilgili driverını indirin ve yazıcıyı kurun,
* Kurmuş olduğunuz barkod yazıcıyı bilgisayarınızda varsayın olarak seçin,
* Yeni kağıt boyutu (80mm x 40mm ) oluşturun. Bunun için yazıcı özellikleri > tercihler > yeni kağıt boyutu oluşturun sekmesinden ulaşabilirsiniz.
* Yine bu sayfadan gelişmiş sekmesinden yazdırma varsayılanı bölümünden yukarıdaki boyutlarda kağıt ayarı yapın.
* Tarayıcınızın “Sayfa Yapısı” ayarlarına gidin genel olarak İnternet Explorer görünecektir, sol ve sağdan 10mm üst ve alttan 0mm olarak ayarlayın.
* Bu ayarlardan sonra yazıcıdan çıkan çıktılar silinikse, yazıcı kafa sıkışıklığını aktif edin ve 13-14-15’e kadar çıkarabilirsiniz.
* Eğer çıktı aldığınız kağıt doğru yerde kesilmiyorsa, durdurma ofset değerini 25mm yapabilirsiniz.

Argox Barkod Yazıcı Bilinen Bazı Modelleri

Argox OS-214 Plus Barkod Yazıcı 
Herm termal hem de direk baskı gerçekleştirebilen 203dpi baskı çözünürlüğünde masaüstü barkod yazıcı modelidir. Argox OS-214 Plus Barkod Yazıcı’nın seri, paralel ve  USB bağlantı noktaları ile birçok alanda baskı almanıza kolaylık sağlamaktadır. 

Yazıcının Genel Özellikleri; 

* Baskı Hızı: 75mm/sn
* Baskı Çözünürlüğü: 203dpi
* Baskı Genişliği: 105mm
* Bağlantı Noktaları: Seri, Paralel ve USB Kesici

Argox A-200 Barkod Yazıcı
Argox A-200 düşük maliyeti ile birçok alanda oldukça tercih edilmektedir. Küçük boyutlu ve USB, seri, paralel haberleşme portları ile kolay entegre olabilmektedir. Direk termal ve termal transfer baskı yapabilme özelliğine sahiptir. Argox A-200 Barkod Yazıcı modeli yüksek performansı, 203dpi baskı çözünürlüğü ve 104 mm baskı genişliği ile ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek düzeyde bir yazıcı modelidir.

Yazıcının Genel Özellikleri; 

* Baskı Hızı: 51-104mm/sn
* Baskı Çözünürlüğü: 203dpi
* Baskı Genişliği: 104mm
* Bağlantı Noktaları:Seri, Paralel ve USB Kesici

Argox X-2000V Barkod Yazıcı
Yüksek baskı çözünürlüğüne ve baskı genişliğine sahip endüstriyel barkod yazıcılardır. Direk termal ve termal transfer baskı özelliği ve USB bağlantı noktaları ile tüketicilere oldukça kolaylık sağlamaktadır. 

Yazıcının Genel Özellikleri;

* Baskı Hızı: 152mm/sn
* Baskı Çözünürlüğü: 203dpi
* Baskı Genişliği: 104mm
* Bağlantı Noktaları:Seri, Paralel ve USB Kesici  

Bu haber 5617 kez görüntülendi.