GG Etiket ve Barkod Sanayi

Haberler

TÜRKİYE'DE EN ÇOK TERCİH EDİLEN ARGOX BARKOD YAZICILAR 29 Mart 2016
Türkiye'de en çok tercih edilen barkod yazıcı modellerinden biridir. Günümüzde  hem tüketiciye hem üreticiye kolaylık sağlayan etiketlerdir.
 
Argox Barkod Yazıcılar termal ve direk termal baskı yapabilirler.Bu teknolojiyle artık kendi tasarımlarını kolayca oluşturabilmektedirler. Barkod yazıcılar ile basılan argox barkodlar daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür.Barkod verinin hızlı ve doğru girilmesini sağlayan bir yöntem olduğundan dolayı barkod işlemlerinin yoğun olduğu ve bilgiye hızlı ve doğru bir şekilde ulaşılmasının ihtiyaç olduğu yerlerde kullanılabilir.Örneğin barkodlu bir sistem kullanarak depo sayımlarınızı çok kolay ve rahat bir şekilde yapabilirsiniz.
 
En çok satılan modeller arasında; Argox Barkod Yazıcılar 214 plus, Argox Barkod Yazıcılar A200, Argox Barkod Yazcılar, Argox Barkod Yazıcılar x 2000 V bulunmaktadır.


Argox Barkod Yazıcının Bazı Modelleri


Argox A-200 Barkod Yazıcı
Argox A-200 düşük maliyeti ile birçok alanda oldukça tercih edilmektedir. Küçük boyutlu ve USB, seri, paralel haberleşme portları ile kolay entegre olabilmektedir. Direk termal ve termal transfer baskı yapabilme özelliğine sahiptir. Argox A-200 Barkod Yazıcı modeli yüksek performansı, 203dpi baskı çözünürlüğü ve 104 mm baskı genişliği ile ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek düzeyde bir yazıcı modelidir.

Yazıcının Genel Özellikleri; 

* Baskı Hızı: 51-104mm/sn
* Baskı Çözünürlüğü: 203dpi
* Baskı Genişliği: 104mm
* Bağlantı Noktaları:Seri, Paralel ve USB Kesici

Argox X-2000V Barkod Yazıcı
Yüksek baskı çözünürlüğüne ve baskı genişliğine sahip endüstriyel barkod yazıcılardır. Direk termal ve termal transfer baskı özelliği ve USB bağlantı noktaları ile tüketicilere oldukça kolaylık sağlamaktadır. 

Yazıcının Genel Özellikleri;

* Baskı Hızı: 152mm/sn
* Baskı Çözünürlüğü: 203dpi
* Baskı Genişliği: 104mm
* Bağlantı Noktaları:Seri, Paralel ve USB Kesici

Argox A-2240 Barkod Yazıcı
Direk Termal / Termal Transfer Barkod Yazıcı modelidir. Kompakt tasarımı ile yer tasarrufu sağlayabilirsiniz. 32 bit işlemciye sahiptir.

Yazıcının Genel Özellikleri;
* Baskı Hızı: 127mm/sn
* Baskı Çözünürlüğü: 203dpi
* Baskı Genişliği: 104mm
* Bağlantı Noktaları: RS-232C ve USB port seçenekleri
 

Bu haber 2359 kez görüntülendi.